Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

          ЛЕСНО БЪРЗО И УДОБНО

Ние в ТУИДА ГРУП  искаме да Ви помогнем не само да спестите време и пари, но и да подавате поръчките си бързо и без усложнения. Вашето предимство като професионален клиент: Имате възможност да поръчвате през ТУИДА ГРУП  системата за онлайн подаване на поръчки!


          ПОЛЗИТЕ  ЗА ВАС

  • Спестявате време и подобрявате управлението на вашите поръчки;
  • Можете да редактирате предходните си поръчки и да ги поръчвате отново;
  • Намирате лесно всички подходящи за Вас артикули;
  • Създавате собствени списъци с артикулите, които искате да поръчате и така управлявате поръчките си по-лесно;
  • Доставка с приоритет на всички клиенти от Ямбол и Сливен


1. ВЛИЗАНЕ В СИСТЕМАТА:

Untitled-2.jpg


 

Данните за вход в системата са индивидуални за всеки клиент

Въведете потребителското си име и парола в онлайн платформата  http://tuidagroup.com

 


 
2. АКТУАЛИЗИРАНЕ НА АКАУНТСменете паролата си веднага след първото влизане в профила.

 

  •  Паролата и  емейл адреса предоставени от ТУИДА ГРУП можете да смените с предпочитани от Вас в менюто ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ . Желателно е това да го направите след първото си влизане в системата за да можете да получавате актуалните промоции и известия на често използван емейл.
  •  Адрес за доставка и адрес които трябва да бъде изписан на фактурата можете да зададете в меню ДОБАВЕТЕ ПЪРВИЯТ СИ АДРЕС
  •  ИСТОРИЯ НА ПОРЪЧКИТЕ И ПОДРОБНОСТИ  Ви запознава с направените до момента заявки за артикули и съответно поръчаното количество на даден артикул.

След конфигуриране на системата можете да преминете към  създаване на поръчка.


 
3. СЪЗДАВАНЕ НА НОВА ПОРЪЧКА

Артикулите които желаете да заявите за доставка можете да намерите в  КАТАЛОГ или да изпишете в полето за търсене.

Можете директно да натиснете бутон ПОРЪЧАЙ и да добавите артикул към кошницата или да разгледате продукта чрез щракване на върху ОЩЕ. Страницата с описание на продукта Ви дава възможност да коригирате желаната бройка която да добавите в количката. С избора на всеки нов продукт текущата Ви количка се променя  и актуализира.

След приключване с избора на артикули и количества можете да направите преглед още веднъж  на поръчаните артикули във  Вашата количка със вашата персонална клиентска отстъпка . При необходимост променете или изтрийте.  Ако сте забравили даден артикул използвайте полето за търсене, за да го намерите и добавите към поръчката.

Изберете адрес на които да ви бъде доставена заявката. Можете да добавите общ коментар към цялата поръчка .  Щракнете в полето  „Съгласен съм с общите условия и ще ги спазвам безусловно. ИзберетеНАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ  за да продължите и финализирайте вашата поръчка с натискане на червеният бутон  „Потвърждавам поръчката си”

 
4. В КРАК С АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ И БОНУСИ

Меню БОНУСИ  показва всички  налични бонус предложения към момента.
Всички промоционални предложения можете да видите след избиране на Меню ПРОМОЦИИ